Cüce striptizci ortalığı birbirine kattı

Cüce striptizci ortalığı birbirine kattı

Gerçek adı Cheryl Murphy olan ama sahne adı olarak "Cüce Bridget" ismini kullanan striptizci ve yetişkin filmleri oyuncusu, çarşamba akşamı gelen ihbarla tutuklandı.

Bir dönem dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna'ya yaptığı kucak dansı ile ünlenen "Cüce Bridget" Las Vegas'ta tuttuklandı

cuce-1-001.jpg.

Gerçek adı Cheryl Murphy olan ama sahne adı olarak "Cüce Bridget" ismini kullanan striptizci ve yetişkin filmleri oyuncusu, çarşamba akşamı gelen ihbarla tutuklandı.

 

38 yaşındaki "Cüce Bridget", gittikçe kızışan ve çığrından çıkan bir tartışma sonrasında erkek arkadaşını bıçaklamakla suçlanıyor.

 

Sevgilisini bacağından buçaklayan "Cüce Bridget", evinden çığlıklar yükseldiğini duyan komşularının polise haber vermesiyle gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

cuce-2.jpg

Ünlü magazin sitesi TMZ'nin haberine göre; komşular kırılan bir cam sesi ve yükselek çığlıklarla paniğe kapılarak polisi aradı.

Olay yerine sağlık ekiplerinin de yönlendirilmesiyle, "Cüce Bridget"in erkek arkadaşı yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.

cuce-3.jpg

İsmi açıklanmayan adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı ileri sürüldü. Hastaneden ise resmi bir açıklama yapılmadı.

 

"Cüce Bridget", 35 bin dolarlık kefalet ücretiyle hapishanede tutuluyor. Oyuncu ve dansçı olan 38 yaşındaki kadın hakkında "adam yaralama" ve "ölümcül silahla adam yaralama" suçlarından dava açıldı.

 

Hollywood yıldızları Samuel L. Jackson ve Colin Farrell ile birlikte S.W.A.T. filminde de rol alan "Cüce Bridget" lakaplı Cheryl Murphy, yetişkin filmleri kariyerine 20 yıl önce başlamıştı.

cuce-kapak.jpg

Bugüne kadar 50'den fazla filmde rol alan Murphy, 2010 yılında Rihanna'ya kucak dansı yapmıştı. Ünlü şarkıcı Rihanna, 22'nci yaşını kutluyordu.

 

2007 yılından beri gece kulüplerinde striptizci olarak çalışan "Cüce Bridget" aynı zamanda Blackout adlı bir müzik grubunda da yer alıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.