Çukur dizisi kitap oldu

Çukur dizisi kitap oldu

Ekranda üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkan ‘Çukur’ dizisi, en önemli anları ve hiç bilinmeyenleriyle artık kitap raflarında yerini almaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Çukur’un senaristi Gökhan Horzum, dizinin birinci sezonunu dramatik bir kurgu içinde yeniden yorumladı. ‘Çukur-Yamaç’ın Dönüşü’ isimli kitapta, en sevilen sahneler, çok özel fotoğraflarla ve ilk sezonun köşe taşı sayılacak olaylarıyla bir araya geliyor.

 

Çok merak edilen detayların da kendini gösterdiği kitabın önsözünü ise dizinin İdris Babası Ercan Kesal yazdı. Gökhan Horzum, bu kitap için senaryonun dışında eklemeler ve yorumlar kaleme aldı.

                                                                      

Bir mahallenin, bir ailenin bir aşkın ekseninde İstanbul’u anlatıyor aslında yazar… Ölümlere, kayıplara, acılara rağmen hep ayakta kalmayı başaran, yaralarının peşine düşen ve kendi doğrusundan asla vazgeçmeyen insanları misafir ediyor hayatımıza…

 

Bildiğimizi zannettiğimiz mekânların, görmezden geldiğimiz insanların ve yanından geçip gittiğimiz sokakların hikâyesini anlatıyor… Bir aile albümünün sayfalarını çevirir gibi okunacak ‘Çukur-Yamaç’ın Dönüşü’, kitap satılan her yerde okurunu bekliyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.