Çukurova’nın Züleyha’sından nefes kesen pozlar, Hilal Altınbilek kimdir?

Çukurova’nın Züleyha’sından nefes kesen pozlar, Hilal Altınbilek kimdir?

ATV kanalında yayınlanan ve beğeni ile izlenen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, önceki akşam sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla büyük beğeni aldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

 

cukurova-1.JPG

 

ATV'de yayınlanan dizide Züleyha rolünü oynayan güzel oyuncu, dizideki başarısı kadar paylaştığı cesur fotoğraflarla da adından söz ettiriyor.

 

cukur-4.JPG

 

Çukur dizisinde Celasun'u oynayan Kubilay Aka ile gizli bir şekilde aşk yaşadığı iddia edilen Hilal Altınbilek, Instagram'da paylaştığı pozlarla olay yaratmaya devam ediyor.

 

cukurova-3.JPG

 

Dizideki oyunculuğundan ziyade paylaştığı cesur pozları da beğeni toplayan Altınbilek, bu sefer paylaştığı pozuyla çok konuşuldu.

 

cukurova-2-003.JPG

 

Derin dekolteli ve mini elbisesiyle çekilen bir pozunu sosyal medya hesabında yayınlayan Hilal Altınbilek, kısa sürede 50 bini aşkın beğeni ve binlerce yorum almayı başardı.

 

 

cukur-5.JPG

 

Peki pozlarıyla sıklıkla gündeme gelen Hilal Altınbilek kimdir?

Hilal Altınbilek, ilkokuldan itibaren tiyatro ile ilgilendi.2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı.

 

cukur-6.JPG

 

Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi gördü. 2011 yılında gençlik dizisi olan Derin Sular’ın oyuncu kadrosunda yer aldı. Bu dizide Deniz Baysal ve Şükrü Özyıldız ile başrollerden birini üstlendi.

 

cukur-7.JPG

 

2013 yılında Fox televizyon kanalında yayınlanan “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü canlandırdı. Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'nun yazdığı, başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle hayran kitlesini genişletti. Bu dizide iki adam arasında kalmış bir kadın karakterini canlandırıyor.

 

cukur-9.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.