Cumhurbaşkanı, Mesut Özil’i tehdit etti

Cumhurbaşkanı, Mesut Özil’i tehdit etti

Son Dakika… Cumhurbaşkanı, yıldız futbolcu Mesut Özil’i tehdit etti. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Tayyip Erdoğan ile görüşen ve fotoğraf çekilen Mesut Özil’i tehdit etti.

Türk futbolcular İlkay Gündoğan ve Mesut Özil hakkında Steinmeier’den skandal bir açıklama geldi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Londra’da Tayyip Erdoğan ile buluştukları için tepki gören Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Mesut Özil hakkında tehditkar bir açıklama yaptı.

DW Türkçe’de yer alan habere göre; Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, “Onların sözlerini ciddiye almam gerekirse, ki almamam için herhangi bir neden yok, o zaman ikisinin de Alman devletine bağlılıklarını dile getirip ortaya çıkan görüntüyü düzeltmeleri onlar için iyi olur” diyerek tehditkar bir açıklama yaptı.

Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay ve Özil’le köprü kurulması gerektiğini söyleyen Steinmeier “Çıkış yolu aranmasına yardımcı olunmalı” önerisi yaptı.

Düşman imajı yaratılmasının günlük hayatta ayırım yapmayı kolaylaştırdığını ifade eden Steinmeier, iki yıldız ile görüştüğü için Facebook hesabına öfke dolu yorumlar gönderildiğini söyledi. Steinmeier, hesabına 50 bin dolayında mesaj gönderilip konunun tartışmaya dönüştürülmesinin sosyal medya için istisnai bir durum olduğunu ifade etti. Almanya Cumhurbaşkanı, Alman milli takım kampından önce iki futbolcuyla bir araya gelmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.