Cüneyt Özdemir: 'Büşra'yla Şeyma arasında fark yok'

Cüneyt Özdemir: 'Büşra'yla Şeyma arasında fark yok'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ihlamur Kasrı'nda yaptığı mevlit ile gündem olan Instagram fenomeni Büşra Nur Çalar için "Büşra'yla Şeyma arasında fark yok" dedi.

Cüneyt Özdemir, Ihlamur Kasrı'nda bebeği için yaptığı mevlit sosyal medyada 'abartılı, gösterişli ve israf' denilerek gündem olan Instagram fenomeni ve Eski Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Emin Söylemez'in eşi Büşra Nur Çalar için "Büşra'yla Şeyma arasında fark yok" dedi.

Özdemir şunları söyledi:

"Şeymayla Büşra arasında çok fark var mı? Bence çok fark yok yani. İkisi de şöhret peşinde, ikisi de özel hayatını deşifre ediyor. İkisi de gayet rüküş hareketler yapıyor. İkisinin de çok bilinçli olduğunu söyleyemeyiz. İkisi de popüler baktığınız zaman.

E sen şimdi Şeyma ne kadar güzel şeyler yapıyor diyeceksin, Büşra yapınca da böyle şey olur mu diyeceksin. Öyle olmaz, bak benim gibi tutarlı olacaksın.

Şeyma o kitap ne biçim bir kitap da diyeceksin, Büşra bu ne biçim mevlit de diyeceksin ki bir tutarlılık olsun yani. Yoksa bi tarafa aaa bunda bir şey yok ki zaten bu bizim gibi yaşıyor, aaa böyle mevlit olur mu diyorsan büyük bir iki yüzlülük ve tutarsızlık içindesin yani.'

 

Cüneyt Özdemir'in paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından da yorum geldi:

 

cuneyt-ozdemir-siyasetcafe.jpg

cuneyt-ozdemir-siyasetcafe1.JPG

 


siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.