Cüneyt özdemir'den 'yalaka' diyenlere sert cevap: Bunları tespit edip hastaneye almayacaksınız

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında Türkiye'deki koronavirüs sürecini değerlendirdi. Özdemir, sağlık sisteminin başarılı olduğunu dile getirince 'yalaka' yorumları geldi. Bunun üzerine Özdemir sert çıktı.

Amerika'nin Palo Alto kentinde yaşamını sürdüren Gazeteci Cüneyt Özdemir yaptığı Youtube canlı yayınları ile gündemi değerlendiriyor.

TÜRKİYE'NİN SAĞLIK SİSTEMİ BAŞARILI

Özdemir dün gerçekleştirdiği yayında Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini başarılı bulduğunu ve Amerika, İngiltere gibi ülkelerde hastanelerde yatacak yerlerin dahi olmadığını belirtti. New York gibi şehirlerde bile koronavirüsün panik içinde ve başarısız bir şekilde yönetildiğini söyledi.  

"YALAKA" YORUMLARI YAĞDI, ÖZDEMİR SERT ÇIKTI

Özdemir: "Türkiye koronavirüse iyi hazırlandı. Sağlık konusunda gayet iyi." yorumları yaptığında "yalaka" yorumları yağmaya başladı. Bunun üzerine Özdemir: "Gerçekten anlamıyorum. Diyoruz ki hastaneler iyi. Türkiye'de korona olursan hala kalabileceğin bir yer var. New York'daki gibi panik yaşanmıyor. 'Yalaka bunlar' diyorlar. Bunları tespit edip hastaneye almayacaksın. Diyeceksin ki 'hadi seni İngiltere'ye alalım. Sevin biraz. Biraz teşekkür et. Böyle bir siyasi anlayış olabilir mi? Bu insanları tatmin etmek çok zor. Ben işte bu sebeple siyasete girmem. İyi bir sağlık sistemi kuruyorsun 'hayır o AK Partili' diyorlar. Suratlar düşüyor. Hala aksaklıklar var diyorlar. Çok az ölüm sayısı veriyorlar. 

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

İzlenme: 1185
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar