Damla Ersubaşı kendisini aldatan eşi Mustafa Can Keser'i affetti

Damla Ersubaşı kendisini aldatan eşi Mustafa Can Keser'i affetti

Damla Ersubaşı geçtiğimiz günlerde bir mekanda yüzü pek seçilmeyen bir kadınla samimi şekilde görüntülenen eşi Mustafa Can Keser'i affetti.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser evliliğini derinden sarsmıştı. Eşi Mustafa Can Keser'in bir mekanda yüzü pek seçilmeyen bir kadınla çekilmiş samimi görüntüleri kriz çıkarmıştı. 

İhanet iddiaları hızla yayılırken Damla Ersubaşı'nın Mustafa Can Keser ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve ikilinin birbirlerini takipten çıkarması boşanma iddialarını da doğurdu. 

 

damla-ersubasi-siyasetcafe0101.jpg

 

Fakat geçtiğimiz akşam, yakın arkadaşı Esra Balamir'in doğun gününe katılan Damla Ersubaşı'nın keyfi oldukça yerinde gözüküyordu. 

Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

 

damla-ersubasi-siyasetcafe.png

 

"Mustafa gerekli açıklamayı yaptı. O yüzden benim de çok bir şey söylememe gerek yok. Şuan için her şey normal." diyen Ersubaşı, eşinin fotoğraflarını silmesiyle ilgili ise şunları söyledi:

 

"Tabii ki üzücü bir haber ama gereken açıklamayı kendisi yaptı. Bebek iyi, içeride bayağı eğlendi. Ben arada sinirlenince takipten çıkarıyorum, siliyorum falan. Alıştı o."

 

damla-ersubasi-siyasetcafe1-001.jpg

 

NE OLMUŞTU?

 

Eşi Mustafa Can Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi. Hatta Keser, kulüpte bir kadınla samimi şekilde de görüntülendi. 

Çıkan haberlerin ardından Mustafa Can Keser, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

damla-ersubasi-siyasetcafe14.png

 

Keser, şu ifadeleri kullandı:

 

'Bugün hakkımda çıkan "Eşini aldattı" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna duyurudur.'

 

damla-ersubasi-siyasetcafe1.jpg

 

Eşinin bu açıklamasının ardından ise Damla Ersubaşı ise şunları söyledi:

 

'Haberler doğru, fotoğraftaki kişi eşim. Şuan bu şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama 'Ben değilim dedi' Ama aşikar her şey. Size gelen fotoğrafların aynısı bana da geldi.'  

 

damla-ersubasi-siyasetcafe2-001.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.