Darp davası devam eden Sıla'dan şok görüntüler

Darp davası devam eden Sıla'dan şok görüntüler

2019 yılının ilk magazin bombası patladı, Sıla Masterchef'in ünlü şefi Hazer Amani ile yakalandı!

Ahmet Kural'la darp davası devam eden Sıla geçtiğimiz akşam Beyaz TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ece Erken ile Bircan Bali'nin yaptığını Söylemezsem Olmaz programının magazin muhabirlerinin kameralarına; kendi özel arabasının içinde kendinden geçmiş bir şekilde baygıncasına bir ünlü erkek ile yakalandı. Peki kimdi bu ünlü erkek?

Bu ünlü erkeğin yine Söylemezsem Olmaz programının video editörlerince incelenerek Tv8’de yayınlanan ve yüksek raiting toplayan yarışması Master Chef’in moderatör ve jürisi Hazer Amani olduğu tespit edildi.

Otomobilin içindeki sarmaş dolaş halleri dikkat çeken Sıla ve Hazer Armani patlayan flaşlara aldırmadı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan ikili Sıla'nın Nişantaşı'ndaki evine gitti.

Ayakta durmakta zorluk çeken Sıla'ya sitenin güvenliği ve Hazar Armani destek olurken ünlü şefin parmağındaki yüzük ise dikkatlerden kaçmadı.

HAZER AMANİ KİMDİR?

Hazer Amani, 1977 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Türk, babası ise İran Reşt'lidir. TED Ankara kolejinde okuduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Ancak o dönemlerden itibaren mutfağa meraklı olan Hazer Amani, Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı.

taj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak işyerinden ayrıldı. Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Chilai'nin ortağı ve genel müdürü Yusuf Köksal ile tanışarak, Türkiye'ye geldi. Böylece Chilai Restaurant kariyerine adım attı.

Amani, 2011 yılında 'Senenin En Yaratıcı Şefi' ödülünün sahibi oldu. Sadece yemek bilmek yeterli olmayınca, Cape Wine Academy'de 4 yıllık bir program olan, dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği üzerine eğitim aldı.

Daha önce 600 kişilik bir yemekte Nelson Mandela ve birçok önemli isme yemek hazırlayan ünlü aşçının idolü ise Marco Pierre White'dir.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.