David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham evlendi! Eşi Nicola Anne Peltz'in soyadını aldı

David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham evlendi! Eşi Nicola Anne Peltz'in soyadını aldı

David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz'in soyadını aldı. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yaptığı belirtildi.

David Beckham ile Victoria Beckham'ın en büyük oğulları Brooklyn Beckham ile ABD'li çok zengin bir ailenin kızı olan oyuncu ve model Nicola Anne Peltz dünya evine girdi.

Çiftin düğünlerinden ilk kareler yayınlanırken Brooklyn Beckham soyadı kararıyla herkesi şaşırttı.

 

bfbfb.jpg

 

Bir süredir evlilik hazırlığı yapan çiftin düğünü Nicola Anne Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapıldı. Son Hava Bükücü filmindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesi ulaşan Peltz, düğününde iki farklı gelinlik giydi.

 

dcdc.jpg

 

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğün fotoğraflarının yayın hakkı için ünlü Vogue dergisiyle anlaştı. Çiftin bu kararından dolayı konukların cep telefonu kullanması da düğünden paylaşım yapması yasaklandı.

 

EŞİNİN SOYADINI ALDI

 

Tüm bunların yanı sıra Brooklyn Beckham, soyadıyla ilgili ilginç bir hamle yaptı. Beckham, sevgisini göstermek için Nicola Anne Peltz'in soyadını aldı. Beckham, törenin ardından Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak.

 

dgdgdg.jpg

 

YENİ SOYADIYLA İLK PAYLAŞIM

 

Instagram'da 13,5 milyon takipçisi bulunan Brooklyn Beckham, düğününden ilk paylaşımı da yaptı. Ünlü isim "Mr&Mrs Peltz Beckham" notuyla yaptığı paylaşımla soyadını aldığını belgelemiş oldu.

 

asaasa-002.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.