DEAŞ'dan dehşet verici infaz !

DEAŞ'dan dehşet verici infaz !

Terör örgütü DEAŞ kan dondurucu infaz yöntemlerine yenisini ekledi. Terör Örgütü Militanları, patlayıcı maddelerle sardıkları kişiyi bir binanın tepesinden aşağıya fırlattı.

Terör örgütü  DEAŞ, bugün dehşet verici infazlarından birini daha gerçekleştirdi. Şam'ın Yermuk kentinde yaşanan olay kan donduracak cinstendi. Suriye'de bulunan DEAŞ militanları aldıkları esirleri binanın üzerinden atarak, kafasını keserek, canlı canlı yakarak infaz ediyordu. Fakat bu sefer farklı bir infaz yöntemi geliştiren örgüt, aldıkları esiri patlayıcılarla  sardı. Kaskının içine dahi patlayıcı yerleştirilen rehine, bir binanın üzerinden yüz üstü atılarak infaz edildi.


Olayın gerçekleştiği esnada DEAŞ militanları infazı kameraya kaydetti. Sosyal medyaya servis edilen görüntülerde esirin hareket etmemesi için sıkı sıkı bağlandığı görüldü.

dfghn.jpg


Rehinenin neden infaz edildiği bilinmezken DEAŞ'ın bu eylemi kendilerini bombardımana tutan Suriye ve Rusya güçlerine karşı tepki olarak gerçekleştirdiği iddiası üzerinde duruluyor.
Yermuk, DEAŞ’ın Suriye’deki son cephelerinden biri.


Siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.