Defne Samyeli kocasını aldatmanın bedelini ödüyor

Defne Samyeli kocasını aldatmanın bedelini ödüyor

Cem Yılmaz tarafından ihanete uğradığını itiraf eden Defne Samyeli'ye tepki gösterenler de oldu. Gazeteci Aziz Üstel, "Defne zamanında kocasını aldatıp yuvasını dağıtmanın bedelini ödüyor; ödemeye de devam edecek" dedi

Eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın, Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğunu öğrenen Defne Samyeli ihanete uğradığın kabul etti.

Samyeli, gazetecilere yaptığı açıklamada "Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün" dedi.

BEDEL ÖDÜYOR

Defne Samyeli'ye destek olanlar kadar tepki gösterenler de oldu. Usta gazeteci Aziz Üstel, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Magazin dediğimiz dedikodu sayfalarının mezesi olmuş kadınlar var. Defne H. zamanında kocasını aldatıp yuvasını dağıtmanın bedelini ödüyor; ödemeye de devam edecek; bunlara zaman harcamayın lütfen" ifadelerini kullandı.

Samyeli'nin eski eşi Eren Talu, 2010 yılında yaptığı açıklamada El Cezire televizyonunda program yapan Richard Gizbert'le aldatıldığını itiraf etmişti.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.