Defne Samyeli'nin kızından cesur pozlar!

Defne Samyeli'nin kızından cesur pozlar!

Defne Samyeli'nin en küçük kızı olan Derin Talu, kendi sosyal medya hesabından çok konuşulacak kareler paylaşmaya devam ediyor

Ünlü ekran yüzü ve şarkıcı Defne Samyeli ve Eren Talu'nun 16 yaşındaki kızları Derin Talu, son zamanlarda sürekli olarak sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. En son mayokinisi nedeniyle konuşulan Derin, bu kez kolyesinin hac olması nedeniyle eleştirildi. Sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiren Derin Talu, haç kolyesiyle çekilen fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayınca eleştiri yağmuruna maruz kaldı.

 

 

derin2-min.jpg

 

derin3-001.jpg

Derin Talu, geçtiğimiz günlerde de oldukça seksi bir mayokini ile fotoğrafını paylaşmış ve yine sosyal medyada yorum yağmıştı. Ablası Deren Talu ile karıştırılan Derin Talu, bu fotoğrafı nedeniyle Twitter'da TT (en çok konuşulanlar) listesine bir girmişti.

 

2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor. Defne Samyeli büyük kızı Deren gibi küçük kızı Derin'i de ABD pasaportuna sahip olması için New York'ta doğurdu. İstanbul'da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles'a gitti. Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor.

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.