Defne Samyeli’nin kızından nefes kesen paylaşım!

Defne Samyeli’nin kızından nefes kesen paylaşım!

Defne Samyeli'nin güzel kızı Deren Talu’nun sosyal m­edya hesabından yaptığı paylaşım nefes kesti. İşte haberin ayrıntıları;

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, süper minisiyle takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, paylaşımıyla takipçileri tarafından çok konuşuldu. Talu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Annenizle yarışıyorsunuz güzellik konusunda" yorumunu yaptı.

Deren Talu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile nefes kesti. Instagram hesabından süper minili elbisesiyle takipçilerini mest eden Talu, paylaşımıyla kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Talu daha önce annesiyle ilişkisini de şu sözlerle anlatmıştı:

"Diğer kız çocuklarını bilemem ama bizim annemizle aramızda gerginlik hiç olmaz. Bizim ilişkimiz birbirini kayıtsız şartsız desteklemek üzerine. Genç yaşta çalışma hayatına atılmış ve yaptığı her işle Türkiye'nin en tanınan yüzlerinden biri olması, benim içine doğduğum bir realite. Bu ve annemin her işi çok ciddiye alarak kişisel başarı çıtasını hep yukarı taşıması benim için sonsuz bir ilham ve motivasyon kaynağı. Ayrıca, bir kadın olarak hayal ettiklerini ve kendini gerçekleştirme yolculuğu, çok saygı duyduğum ve kendim için de seçtiğim bir yol."

İşte Deren Talu'nun cesur paylaşımı:

deren-talu1.jpgderen1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.