Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesi ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesi ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda evlilik yolundaki ilk adımı atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü gündemden düşmüyor. 26 Ağustos’ta nikah masasına oturacak olan çift düğün davetiyelerini yakın dostlarına e-davetiye olarak gönderdi.

Oyuncu Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan çift, 26 Ağustos'ta nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Heyecanı gün geçtikçe artan Özdemir ile Koç'un düğün davetiyesi ortaya çıktı. İkilinin birbirlerine sarıldıkları romantik fotoğraflarını ölümsüzleştirdikleri görüldü.

Davetiyenin oldukça sade oluşu dikkatlerden kaçmazken, geri sayıma başlayan çiftin Sarıyer'deki bir otelde dünya evine gireceği öğrenildi.

Ayrıca nikahın kıyılmasının ardından davetlilere yemek ikram edilecek. Ünlü isimlerin de katılacağı düğünde eğlence geç saatlere kadar sürecek.

 

u-015.jpg

 

"İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

 

Öte yandan Demet Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

 

"GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

 

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, "Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim." demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum." şeklinde konuşmuştu.

 

"DÜĞÜN İSTANBUL'DA OLACAK"

 

Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak." açıklamasını yapmıştı.

 

"2 GÜN SÜREBİLİR"

 

Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.