Deniz Akkaya: Eylül Öztürk ve eşi Swinger (eş değiştirme) partisi düzenlediler

Deniz Akkaya: Eylül Öztürk ve eşi Swinger (eş değiştirme) partisi düzenlediler

Deniz Akkaya, mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın evlerinde Swinger (eş değiştirme) partileri düzenlediklerini iddia etti.

Her şey Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması ile başladı. Hal böyle olunca, gözler Polat'ların çevresine ve diğer fenomen isimlere çevrildi.

Dilan Polat'ın 2019 yılından "şampiyonlar ligi" açıklamasıyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı.

Hepsine yurt dışına çıkış yasağı geldi, tüm mal varlıklarına el konuldu ve şirketlerine de kayyım atandı. Bu masadaki isimlerden biri de zamanında Dilan Polat ile yakınlığıyla bilinen Öztürk'tü.

Neredeyse her gün bir açıklama yapan Öztürk, geçtiğimiz günlerde gözyaşları içinde 'bu yaşananlar sona erdiğinde kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapacağını' söyledi.

Tüm yaşananları yakından takip eden oyuncu Deniz Akkaya, Eylül Öztürk'ü hedef alarak "Manik depresif mi desem, bipolar mı desem" şeklinde konuştu.

Eylül Öztürk bir video çekerek kazancını paylaşırken kocası da sosyal medyada yapılan bir yoruma "Hepsi helal merak etmeyin, Deniz Hanım her gün başka yalanla çıkıyor ortaya" yazınca ortalık karıştı.

Deniz Akkaya önce Kenan Özkan'a yönelik sert ifadeler kullandı.

 

Hızını alamayan Akkaya daha sonra; "Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir" yazdı ve sözlerine şöyle devam etti:

 

"Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun... Hoş Polat ailesi çocuklar yukarıda uyurken aşağıda yanık fırçayla birlikte kokain çekiyordu benzer hikâyeler!.. Bu güzellik merkezlerinin sahipleri ve kocalarının gözaltı morlukları ağızlarına kadar niye iniyor belli hoş senin karının ki artık göğüs kısmına kadar inmiş durumda!... Tekrar ediyorum bunlara girmeyecektim ama senin boyun çok uzadı cüce!"

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.