Deniz Akkaya'dan Hürriyet yazarına şok rüşvet iddiası

Deniz Akkaya'dan Hürriyet yazarına şok rüşvet iddiası

Manken Deniz Akkaya ve Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu arasında polemik devam ederken Akkaya'nın bomba iddiası gündeme oturdu.

Deniz Akkaya, Hürriyet yazarını rezil etti: Aldığın rüşvetlerle Cihangir'de yan yana evler dizdin! Manken Deniz Akkaya, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’na yanıt verdi...


Manken Deniz Akkaya, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’na yanıt verdi. Cengiz Semercioğlu, Hürriyet’te dün yayımlanan “Bu kadarı yeter Deniz” başlıklı köşesinde, Deniz Akkaya’yı kızıyla bikinili poz verdiği için eleştirmişti. Hürriyet yazarı Semercioğlu, “Deniz Akkaya, 9 yaşındaki kızı Ayşe’yle bir süredir mayo ve bikinili pozlarını koyuyor sosyal medya hesabına… Anne kız bir bikini markası için modellik yapıyorlar. O yaşta bir çocuğun işi bikini modelliği olamaz. Belki Ayşe, 30’unda bir bilim insanı olduğunda bu fotoğrafları çektirdiğin için seni asla affetmeyecek” ifadelerini kullanmıştı.

Manken Akkaya, Semercioğlu’nun eleştirilerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Akkaya, Semercioğlu’na “Çok yanlış taşa çarptın. Hele evladımı bahane ederek. Yaptığın rezillikleri, el altından aldığın rüşvetler ile Cihangir’de yan yana dizdiğin evler ile sen de çocuklarına muhteşem bir baba profilisin. Sen bu ülkede ahlaktan bahsedecek en son kişisin. Para alışverişlerinde bikini giymemen seni ahlaklı yapmaz” diye yanıt verdi.

Deniz Akkaya'ya Instagram hesabından gelen destek mesajlarını takipçileriyle paylaştı.

 

Siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.