Denizli'de cinayet evi dehşeti

Denizli'de cinayet evi dehşeti

Denizli’de uyuşturucu ticaretinde mesken olarak kullanılan bir evde yaşanan arbede sonrasında bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi Yeşilköy Caddesi'nde bulunan bir apartmanın 4. katında Eray Kaplan (55) ile Umut Y. (21) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Umut Y, Kaplan'ı bıçakla yaralayarak kaçtı.

 

 

Olay sırasında evde bulunan kişilerin emniyet ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine ettiği Kaplan, kurtarılamadı. Ve cesedi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Polis ekipleri, firar eden zanlının yakalanması için ilçede çalışma başlattı. Bu sırada evde yapılan aramada uyuşturucu ve tüfek ele geçirildi. Evde uyuşturucu kullandıkları öne sürülen 4 kişi, gözaltına alındı.

 

Zanlı Umut Y'nin hakkında daha önceden kesinleşen bir hırsızlık suçundan yakalama kararı bulunduğu, diğer 4 kişinin de çeşitli suçlardan sabıkalarının olduğu öğrenildi. Olay yerinden yaya olarak kaçan zanlı Umut Y, emniyet ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.