Derbi öncesi Fenerbahçe’ye büyük şok!

Derbi öncesi Fenerbahçe’ye büyük şok!

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Trabzonspor evinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. İşte ayrıntılar;

Hollandalı teknik direktör Cocu ile yollarını ayıran ve Süper Lig’de kötü gidişe 'dur' diyen Fenerbahçe, Trabzonspor maçına da mutlak galibiyet için çıkacak.

Bordo – Mavili Kulüp ise taraftarlarının desteği ile birlikte evinde oynayacağı maçı kazanıp Yeni Malatyaspor mağlubiyetini unutturmak ve zirve takibini sürdürmek istiyor.

Trabzonspor teknik direktör Ünal Karaman’ın geleceği açısından da büyük önem arz eden maçta taraftarların muhteşem bir koreografi hazırlığında olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe taraftarlarının derbiye alınmayacağı ise resmen açıklandı. İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre, dev derbiye Sarı – Lacivertli Kulübün taraftarları alınmayacak. Güvenlik açısından bir sorun yaşanma ihtimali üzerine böyle bir kararın alındığı öğrenildi. Bu kararla birlikte, Fenerbahçe taraftarları derbide takımını yalnız bırakacak.

Trabzonspor taraftarı ise satışa çıkarılan biletlerin tamamını tüketirken VIP’de 200’e yakın biletin kaldığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe taraftarının maça alınmayacağının açıklanmasının ardından deplasman tribünündeki 2 bin kişilik yerin kısa süre içerisinde Bordo – Mavili taraftarların satışına sunulacağı kaydedildi.

TARAFTARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ

Bordo – Mavili renklere sevdalı binlerce taraftar satışa çıkarılan biletleri kısa sürede tüketirken, Almanya’dan ve birçok Avrupa ülkesinden geçtiğimiz Pazar günü Fenerbahçe maçına özel taraftarların geldiği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.