Dev maç Cüneyt Çakır’ın

Dev maç Cüneyt Çakır’ın

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Real Madrid – Bayern Münih maçını FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. 

Dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasının hakemi açıklandı. 1 Mayıs 2018 tarihinde İspanyol ekip Real Madrid ile Alman ekibi Bayern Münih arasından gerçekleşecek olan karşılaşmada FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır görev alacak. 

 

Çeyrek final maçında da görev almıştı


İlk karşılaşmanın 25 Nisan 2018 tarihinde Almanya'da oynanmasının ardında Bayern Münih İspanyol ekibinin sahasında rövanş maçı için mücadele edecek. Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak olan karşılaşmaya daha önce UEFA Şampiyonlar çeyrek finali karşılaşmasında Juventus ile Real Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır karşılaşmayı başarılı bir şekilde yönettiği takdirde Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonunda da görev alabilecek. 


Çakır’ın ekibi belli oldu


Nefeslerin tutulduğu dev müsabakada Cüneyt Çakır’ın yardımcı görevlerinde ise Tarık Ongun, Bahattin Duran, Barış Şimşek ve Hüseyin Gökçek görev alacak. Karşılaşmada görev alacak olan 4. Hakem ise Mustafa Eyisoy olarak açıklandı. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.