Devler Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor! Tottenham – Ajax maçı hangi kanalda şifresiz?

Devler Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor! Tottenham – Ajax maçı hangi kanalda şifresiz?

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ve Juventus’u eleyerek büyük bir sürprize imza atan Ajax, Premier Lig devi Tottenham’a konuk oluyor. Peki Tottenham – Ajax maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı bu akşam başlıyor. Çeyrek finalde Manchester City’i eleyen Tottenham, son 16 turunda Real Madrid, çeyrek finalde ise Juventus’u eleyerek yarı finale yükselen Ajax’ı konuk ediyor. Peki futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Tottenham – Ajax maçı ne zaman, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? 

TOTTENHAM YARI FİNALE NASIL GELDİ?

Şampiyonlar Ligi’nde B Grubu’nda yer alan Tottenham, Barcelona, Inter ve PSV’nin olduğu grubu 8 puanla ikinci sırada bitirdi ve bir üst tura yükseldi. 

Son 16 turunda Borussia Dortmund ile eşleşen Tottenham, ilk maçı 3-0, ikinci maçı da 1-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde kupanın favorilerinden Manchester City ile eşleşen Tottenham, ilk maçı 1-0 kazandı rövanşta ise 4-3 mağlup oldu ve yarı finale yükselen taraf oldu.

AJAX’IN YARI FİNALE GELME SÜRECİ

Bayern Münih, Benfica ve AEK ile E Grubu’nda yer alan Ajax, grubu 12 puanla ikinci sırada bitirdi ve bir üst tura yükseldi.

Son 16 turunda Real Madrid ile eşleşen Ajax ilk maçı 2-1’lik skorla kaybetti ancak rövanş maçını 4-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde Juventus ile eşleşen Ajax, ilk maçtan 1-1 berabere ayrıldı, rövanş maçını ise 2-1 kazandı. Bu sonucun ardından Ajax Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi.

tottenham-ajax-maci-hangi-kanalda-sifresiz.jpg

TOTTENHAM – AJAX MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ?

30 Nisan Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak olan Tottenham – Ajax maçı beIN SPORTS 1’in yanı sıra İdman TV ve CBC Sport’tan canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşma öncesi Tottenham’da Harry Kane, Aurier ve Winks sakatlıkları nedeniyle, Son ise sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek olan isimler. Hollanda temsilcisinde tek eksik Bande.

GALİBİYETLERDE TOTTENHAM ÜSTÜN!

Tottenham ile Ajax daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların ikisini de Tottenham kazandı.

16.09.1981 – Ajax 1-3 Tottenham
29.09.1981 – Tottenham 3-0 Ajax

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.