Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para mı aklıyor?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para mı aklıyor?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında 'kara para aklıyorlar' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Katıldığı bir programda "Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum" deyince olay olan iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Armağan Çağlayan'ın yayına konuk oldu.

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, X platformunda gündem oldu. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklayarak zengin oldukları iddia edildi. Dilan Polat, nasıl zengin olduklarına dair açıklama yaparken eşi ve kendisi hakkında çıkan 'kara para aklıyorlar' iddiasına yanıt verdi.

 

"SONRADAN GÖRME DEĞİLİM"

 

Dilan Polat "Yadırgaladıkları hayatı ben küçüklükten beri yaşıyordum. Babamın petrol ofisi vardı, sonradan görme değilim. Anne tarafı da Türkiye'nin zengin iş adamlarından insanlar var. Benim annem rahmetli olmadan önce evde 3 kadın çalışıyordu. Bir gecede babam annemi öldürdü ve her şey değişti" dedi.

 

PARANIN KAYNAĞI NEREDEN GELİYOR?


Dilan Polat nasıl zenginleştiğini de "İnsanlar paranın kazanılabilecek olduğuna inanamıyor ben de buna inanamıyorum. İnsanlar çalışarak kazanabiliyor. Ben çok varlıklı bir aileden gelip zengin bir insanla evlenmedim, çok küçüktük. Eşime dayım çok güzel iş imkanı tanıdı, büyük projeleri eşime sundu. Böyle böyle para kazandık biriktirdik. Doğum fotoğrafçılığından çok paralar kazandık, sektörü bıraktım. Güzellik merkezi açtım, çok inandım ama... Biz hep zeki güzel adımlar attık, içindeki cihazları kendimiz ürettik, sattık" sözleriyle anlattı.


KARA PARA AKLAMA İDDİASINA YANIT!


Fenomen Dilan Polat, kara para aklama konusundaki iddialara şu şekilde yanıt verdi:

 

"Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.