Dilan Polat'ın bir çalışanını darp edip ceza aldığı ortaya çıktı

Dilan Polat'ın bir çalışanını darp edip ceza aldığı ortaya çıktı

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla, lüks hayatıyla, yaşadığı kavgalarla ve çarpıcı iddialarla gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın bir vukuatı daha ortaya çıktı.

İş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile ilgili her gün yeni bir olay gündeme geliyor. Dilan Polat ile ilgili son olarak, çalışanını darp ettiği ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Damga Gazetesi’nden Mehmet Mert’inde, Dilan Polat’ın bir çalışanını darp edip yaraladığı için ceza aldığından dolayı, daha önceden hükmün açıklanması sonraya bırakılan bir cezası da olduğu iddia edildi.

Aynı habere göre; Batman 5.Asliye Ceza Mahkemesi 2015/71 Esas numaralı ve 2015/487 karar numaralı ceza, 07.10.2015 tarihinde, TCK’nın 231. Maddesince ceza almış ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş.

2019/65 sayılı İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesince 6.5.2021 yılında bir çalışanı S’yi darp ederek yaraladığından dolayı 1.500-TL (Binbeşyüz) para cezasına çarptırılan Dilan Polat, 5 yıl içinde yeniden suç işleyip tekrar ceza alınca hükmün açıklanmasına karar verilmek üzere mahkemeye yazı yazıldığı ortaya çıktı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.