Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu intihar mı etti?

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu intihar mı etti?

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı ileri sürülmüştü. Sıla Doğu'nun avukatından konuyla ilgili açıklama geldi.

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ve şimdilerde kara para aklama, vergi kaçırma ve adam vurdurma gibi iddialarla gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sıla Doğu'nun intihar girişiminde bulunduğu ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığı ileri sürüldü.

 

SILA DOĞU'DAN İNTİHAR GİRİŞİMİ HABERLERİNE YANIT


Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında kokain kullandığını itiraf ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan Sıla Doğu, avukatı Osman Eryiğit aracılığıyla yayınladığı açıklamada ''Basında son dakika gelişmesi olarak yayınlanan Sıla Doğu'nun intihar girişiminde bulunduğuna dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkil rutin hayatına devam etmektedir, sadece rant uğruna müvekkilin kişilik haklarını zedeleyici haberler yapan platformlara karşı yasal yollara başvuracağımız kamuoyuna bildiririz.'' ifadeleri yer aldı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.