Dizide de ölecek mi?

Dizide de ölecek mi?

Sanat dünyası usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun 61 yaşındaki ani kaybı ile çalkalanıyor.

Bir süredir akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastanede tedavi gören ve bu sebeple son işi Ünal Kaplan karakterini canlandırdığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin çekimlerine de katılamayan Tarık Ünlüoğlu’nun kaybı herkesi hüzüne boğdu.

 

img-4466-min.JPG

 

img-3069-min.JPG

 

imgl2530-min.jpg

Sosyal medyada sanatçının en son rol aldığı dizide rol arkadaşları başta olmak üzere 7’den 77’ye birçok kişi sanatçının kaybından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

 

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde beraber oynadığı ve daha önce de Kurtlar Vadisi’nde birlikte yer aldığı oyuncu arkadaşı Oktay Kaynarca’nın abim dediği Tarık Ünlüoğlu'na vedası yürek burktu. Resmi Instagram hesabından Tarık Ünlüoğlu'nun fotoğrafını paylaşan Oktay Kaynarca, "Abim… Mekanın cennet olsun canım abim…" ifadelerini not düştü.

0x0-usta-sanatci-tarik-unluoglu2na-oktay-kaynarcadan-acili-veda-iste-unlu-isimlerin-tarik-unluogluna-veda-mesajlari-1569928714986-min.jpg

Şimdi ise hayranları şu soruyu soruyorlar: "Acaba ünlü sanatçı son bölümlerinde hasta rolünde oynadığı dizide de ölecek mi? Ya da yerine başka bir oyuncu mu gelecek?" Bu sorunun cevabını da yakın zamanda dizinin senaristleri verecekler.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.