Dj Akman hakkındaki iddiaları yalanladı

Dj Akman hakkındaki iddiaları yalanladı

Dj Akman hakkındaki ezan remixi rezaleti iddialarını sosyal medya üzerinden yalanladı

Geride bıraktığımız Cuma günü yapımcılığını Bilal Özbilge’nin, moderatörlüğünü ise Ece Erken ile Bircan Bali’nin yaptığı Söylemezsem Olmaz programında Dj Akman ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre digital ortamda dolaşan büyük tepki toplayan ve dinimizi aşağılayan ezan remixi Dj Akman’a aitti.

2000’li yıllarda “Seninle İlk Defa” şarkısıyla büyük bir popülarite kazanan Dj Akman olarak bilinen ve asıl adı Osman Kurnaz olan ünlü dj iddiaları cevaplamakta gecikmedi. Dj Akman önce sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu ve haberi yalanladı.

DJ Akman, ”Bu konu eski bir konu. Benim adıma yıllar önce rakiplerim ve çekemeyenler tarafından yapılmış. Şikayetçi olduk kaldırdık” dedi.

Daha sonrasında ise bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında telefonla katıldı ve programda yayınlanan haber ile isyanını dile getirdi. Sunuculara tepkisini dile getiren Dj Akman, daha önce Ece Erken’in sunduğu bir canlı yayına katıldığını ve bu konuyu niçin o zaman sormadığını söyledi. Ünlü müzisyen, uzun süredir ara verdiği müziğe bu yıl döndüğünü ve dönüşünü öğrenen bir takım kişilerin karalama maksatlı tekrar bu videoyu yüklediğini kaydetti.

İşte DJ Akman’ın açıklamaları;

dj-akman-aciklama.jpg

 

İşte o video;

 

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum