Dolu dolu kahkaha

Dolu dolu kahkaha

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da muhteşem bir kahkaha tufanı yaşanacak. Güldür Güldür Show 13 Aralık akşamı birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Aileler Yarışıyor’da bu hafta yeni katılan Tikigiller ailesi üyeleri acaba nasıl performans gösterecekler? Yarışmaya uzun süredir katılan Çekiç ailesi ve Tikigiller ailesi arasındaki rekabet nasıl sonuçlanacak?

 

Yaptıkları ve yapamadıkları her şeyi kısmetlerine bağlayan İsmail ve ailesi, nasip kısmet meselesini ne kadar yanlış anlamış olabilirler? Aileyi ziyarete gelen Hayati, ailenin yanlış bilgileri karşısında nasıl tepki gösterecek?

 

Güldür apartmanı sakinleri binanın dış cephesinin yaptırılması konusunda anlaşabilecek mi? Yönetici Mesut ve Drone Şevket arasındaki gerginliğin sebebi ne olacak? Birbirinden farklı tiplerin bulunduğu ortamda nasıl bir toplantı yaşanacak?

 

Çocuklara bakmak için gelen Mustafa, çocuklara masalların hangi gerçek yönlerini anlatacak? Her zaman duydukları masalları bu sefer farklı dinleyen çocuklar nasıl tepki gösterecekler?

 

İbrahim Taytaylı, Hayati Akın ve Bilal Çardakçı gibi önemli isimlerin bulunduğu programda bu hafta Türk dizileri inceleniyor! Prof. Dr İbrahim Taytaylı ve Hayati Akın hangi konularında anlaşmazlığa düşecek?

 

Aylardır kirasını ödeyememiş Kazım’ın tüm umudu çıkacak olan albüme bağlı olması, onu yapımcıya karşı ne kadar zor durumda bırakabilir? Yapımcının istekleri doğrultusunda sürekli şarkısı üzerinde değişiklikler yapan Kazım, bu duruma ne zaman dur diyecek?

 

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show’da olacak. 

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.