Dolunay Soysert kaza geçirdi

Dolunay Soysert kaza geçirdi

Elimi Bırakma dizisinde rol alan ünlü oyuncu Dolunay Soysert dizi setinde kaza geçirdi. Güzel oyuncunun sette ayağının kırıldığı öğrenildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz’un üvey annesi Sumru Güneş’i canlandıran  Dolunay Soysert ’in ayağı kırıldı.

Soysert, dördüncü bölümde yer alan aksiyon sahnesi sırasında kaza geçirdi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan güzel oyuncunun istirahat etmesi gerektiği söylendi.

Soysert’in olduğu sahneler senaryoya göre yeniden şekillendirilecek.

Sadullah Celen’in yönettiği Üs Yapım imzalı dizisi ‘Elimi Bırakma’ dizisinde Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Ebru Aykaç, Cemre Gümeli ve Batuhan Ekşi gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

DOLUNAY SOYSERT KİMDİR?

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 tarihinde Adana'da Çerkez kökenli bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. 3-4 yaşlarında babasının işi nedeniyle Adana'dan ayrılıp Ankara'ya yerleştiler. Orta ve lise eğitimini İstanbul Özel Moda Kolejinde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Amerika´da Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.

Soysert'in seyirci ile tam manada tanışması "Cumhuriyet" adlı filmde canlandırdığı "Latife Hanım" karakteriyle olmuştur. Bu filmden önce Soysert, "Sekizinci Saat"te "Yasemin", "Kaygısızlar"da "Hostes", Çılgın Bediş"te "Mihrace", "Baskül Ailesi"nde "Arzum" karakterlerini canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir.

31 Mart - 15 Nisan 2007 tarihleri arasında düzenlenen 26. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin açılış töreni sunuculuğunu eşi Sinan Tuzcu ile yapmıştır.

13-23 Mart 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilen 19. Ankara Uluslararası Film Festivali açılış törenini Dolunay Soysert ve Emre Karayel sundu. 13 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Gösteri Merkezinde düzenlenen Kral TV Video Müzik Ödülleri töreni sunuculuğunu yaptı.

2014 yılı Ekim ayında Kanal D ekranlarında başlayan senaryosunu eşi Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Urfalıyım Ezelden" dizisinde başrol oyunculuğunu Bülent İnal, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen ve Dolunay Soysert, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar paylaşmaktadır.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.