Domuz bahane, paralar şahane

Domuz bahane, paralar şahane

Çin’de 2019 Domuz Yılı başladı. Moda dünyası kendini domuz akıma kaptırdı. İşte bazı markaların domuz yılına uygun tasarımları ve fiyatları…

Uzak Doğu dün Çin Yeni Yılı'nı kutladı. 2019'u Domuz Yılı olarak anacak olan Çin kutlamalara başladı. Bu kutlamalara moda dünyası da katıldı.

Miladi takvim dışında Ay takvimi ve 12 hayvanlı takvim kullanan Çin, dün ‘Bahar Festivali’ olarak da bilinen Çin Yeni Yılı’nı kutladı. Köpek Yılı’nı geride bırakan ülke, 12 hayvanlı takvime göre, 2019’u Domuz Yılı olarak kutlayacak.

Dün itibariyle Çin’de ve çevre ülkelerde kutlamalar başladı. Bu kutlamalara dünyaca ünlü markalar da eşlik etti ve özel olarak kapsül koleksiyonları hazırladı.

Özel tasarımlar hazırlayan markaların, ürünlere biçtikleri fiyatlar da oldukça özel oldu. Örneğin Moschino bir sweatshirt tasarladı ve 6 bin 800 TL fiyat biçti. Aynı şekilde çanta hazırlayan Gucci de 10 bin 500 TL’lik çantası ile kutlamalara katıldı… Ünlü çanta markası Judith Leiber kristallerle süslü domuz çanta tasarladı 4595 dolar yani yaklaşık olarak 25 bin TL’ye satışa çıkardı.

Buna göre moda markaları domuz motifli ürünlerinden bazıları şunlar;

domuz-siyasetcafe.jpg

domuz-siyasetcafe10.jpg

domuz-siyasetcafe11.jpeg

domuz-siyasetcafe12.jpg

domuz-siyasetcafe13.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.