Dünya haber ajansları "Son Dakika" kodu ile geçti!  Dünyaca ünlü Deutsche Bank'a "Epstein şoku!" Alman Bankasına ceza yağdı!

Dünya haber ajansları "Son Dakika" kodu ile geçti! Dünyaca ünlü Deutsche Bank'a "Epstein şoku!" Alman Bankasına ceza yağdı!

Son dakika! Dünyaca ünlü Deutsche Bank'a "Sapık milyarder Epstein şoku!" Alman Bankasına ceza yağdı!

New York eyaleti mali düzenleyicileri, Deutsche Bank’ın, intihar eden pedofili sapık milyarder Jeffrey Epstein ile olan ilişkilerinde bankanın gözetim eksikliğiyle ilgili olarak 150 milyon dolarlık bir ceza verildiğini açıkladı.

Hapishanedeyken intihar eden Epstein, Başkanlar Donald Trump ve Bill Clinton’un yanı sıra Prens Andrew’un da dostuydu.

Tedarikçisi olduğu iddia edilen eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, Temmuz ayı başında New Hampshire’daki federal suçlamalarla tutuklandı.

Merkezi Frankfurt, Almanya'da bulunan çokuluslu yatırım bankası, "Bay Epstein'ın daha önceki cezai suiistimalini çevreleyen koşullara ilişkin halka açık bilgilere rağmen" kayıtlı seks suçlusu adına yürütülen hesap faaliyetlerini düzgün bir şekilde izleyemediğini kabul etti.

 

epstein-deutche-bank.jpg

Deutsche Bank Epstein'ın periyodik olarak incelenmesi gereken milyonlarca dolar değerinde işlem gerçekleştirdiği ve bunu izlemede zaaf gösterdiğin kabul etti.

İncelenmesi gereken faaliyetler arasında, Epstein'ın genç kadınları kötüye kullandığı kişilere yapılan ödemeler, toplam 7 milyon $ 'dan fazla uzlaşma ödemeleri ve görünen firma için 6 milyon doları aşan avukatlık ödemeleri sayılabilir.

Ayrıca, hesabının yaklaşık dört yıl boyunca toplam 800.000 dolardan fazla şüpheli nakit çekilmesi içerdiği de bildirildi.

Bakanlığa göre, diğer ödemeler “Rus modellerine, kadın okul harçları için ödemelere, otel ve kira giderlerine ve (daha önce yanlış yapılanların kamuya yönelik iddialarla tutarlı olarak) doğrudan Doğu Avrupa soyadı olan çok sayıda kadına” yapılmıştı.

New York Valisi Andrew Cuomo: “Ne kadar zengin ve güçlü olursanız olun müsamaha gösterilemez !”

New York Valisi Andrew Cuomo, "Ne kadar zengin, ne kadar büyük veya ne kadar güçlü olursanız olun, New York'ta herhangi bir türdeki yasa dışı davranışlara müsamaha gösterilmeyecek" dedi.

Cuomo, "Bay Epstein'ın suç geçmişi yıllarca biliniyordu, ancak büyük kurumlar bu tarihi mazeret göstermeye ve finansal kazanç için güvenilirliklerini veya hizmetlerini vermeye devam etti" şeklinde konuştu.

New York eyaleti mali düzenleyicileri Jeffrey Epstein'ın eski kız arkadaşı ve tedarikçisi Ghislaine Maxwell'in New Hampshire'daki FBI tarafından tutuklanmasından kısa bir süre sonra bu eylemi gerçekleştirdi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

Kaynak:CNBC News

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.