Dünyaca ünlü buz sirki  İstanbul’da

Dünyaca ünlü buz sirki İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de bulunan Metropol İstanbul AVM, Ocak ayında Evgeny Moskalev liderliğindeki ‘Moscow Ice Circus’ Buz Sirki’ne ev sahipliği yapacak. Sirk 18 Ocak’tan itibaren muhteşem gösterileriyle ziyaretçilerinin karşısına çıkacak.

Spor dünyasının profesyonellerinden, genç ve yetenekli sanatçılara uzanan ekibiyle, bünyesindeki ünlü modern koreograflar ve özel kostüm tasarımlarıyla dünyanın en sevilen gösterilerinden biri olmayı başaran ‘Moscow Ice Circus’ Buz Sirki sömestr tatili boyunca 18 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Metropol İstanbul’da göz alıcı gösterileriyle ziyaretçilere adeta şölen havası yaşatacak. 

 

İlk yurtdışı gezisine Meksika turuyla başlayan grup, daha sonrasında birçok Avrupa ve Asya ülkesinde gösteriler yaparak geniş bir izleyici kitlesi edindi.

 

 

Sirk arenasında doğup büyüyen her geleneksel sanatçı gibi sirk tarihini çok iyi bilen Evgeny Moskalev, modern dünyada gelenekleri ve yenilikleri harmanlayan yaklaşımıyla tanınıyor.   

 

Artistik patinaj ve bale figürleriyle birlikte düzenlenecek bu muhteşem buz şovu Metropol İstanbul’da her gün 15:00 ve 18:00 saatlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek. Gösterilerin yanı sıra, alana kurulacak özel sentetik buz pistinde sirk ekibiyle beraber çocuklar için 20'şer dakikalık seanslarla buz pateni workshopları da düzenlenecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.