Dünyada uzaylı organizma şüphesi

Dünyada uzaylı organizma şüphesi

İngiliz bilim insanları tarafından ortaya konan bir araştırma dünyada yabancı yaşam formlarının olabileceği ihtimallerini kuvvetlendirdi. 

İngiliz bilim insanları saniyede 70 kilometre hızla gezegenler arası hareket eden uzay tozunu inceledi ve dünyada uzaylı yaşamın var olabileceği teorisini ortaya attı.
İngiltere'de Bilim ve Teknoloji Tesisleri Konseyi tarafından finanse edilen yeni araştırmaya göre, evrende yaşayan canlı organizmalar, uzay tozu yoluyla Dünya'ya gelmiş ve burada yaşıyor olabilirler.

-UZAY TOZU-

İngiliz bilim insanlarını yaptıkları araştırmada, tardigrades olarak da bilinen ve uzayda yaşayabilen bazı bakteri, bitki veya mikro hayvanların, dünyadan başka gezegenlere gidebileceği ve aynı zamanda uzaydaki organizmaların da aynı şekilde dünyaya gelebileceği ifade edildi.
Araştırmayla ilgili yapılan bir açıklamada, uzay tozu çarpışmalarının organizmalarının, aralarında büyük mesafeler bulunan gezegenler arasında hareket ettirme teorisinin, gezegenlerdeki yaşam ve atmosferlerin nasıl oluşmuş olabileceğine dair önemli bir bakış açısı sunduğu da kaydedildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.