Ebru Gündeş evleniyor! İşte müstakbel eşi

Ebru Gündeş evleniyor! İşte müstakbel eşi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin yakında nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikincisini ise 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Ebru Gündeş'in 2021'de boşandığı 11 yıllık eşi Reza Zarrab'tan Alara adında bir kızı oldu.

Reza Zarrab ile boşanma sürecinde sık sık magazin manşetlerinde yer alan Ebru Gündeş'in cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'te yer alana habere göre; Ebru Gündeş, ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştığı sevgilisiyle evlilik kararı aldı.

İddialara göre Ebru Gündeş, iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı.

Selin Özdemir'den Temmuz 2022'de boşanan Murat Özdemir'in Ebru Gündeş ile 2023 yılının sonlarına doğru birlikte olmaya başladığı öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre evliliğinin bitmesinin ardından Ebru Gündeş'i yakın takibe alarak sürekli sahnesini izlemeye giden Özdemir, sanatçı ile de ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştı.

İlk eşinden 2, ikinci eşinden 1 çocuğu olan Murat Özdemir'in, bir kız annesi Ebru Gündeş ile evlenmeye karar verdiği de öğrenildi.

Çiftin yakında nikâh masasına oturmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.