Ebru Gündeş Reza'yı sildi

Ebru Gündeş Reza'yı sildi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, İranlı iş adamı Reza Zarrab’ı hayatından sildi. Zor günler geçiren Ebru Gündeş'in Zarrab defterini kapadığı ileri sürüldü. İşte haberin ayrıntıları;

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın İran'a yönelik ambargo davası nedeniyle ABD'de göz hapsinde bulunmasından dolayı zor günler geçiriyor.

Ünlü şarkıcı Gündeş, uzun zamandır değişiklikler yaptırmak istediği tartışmalı yalısını ise tatili fırsat bilerek tadilata aldırdı.

Beykoz Kanlıca’daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sanatçı Ebru Gündeş, şu sıralar yalısını tekrar restore ettirme kararı aldı.

REZA ZARRAB'I SİLDİ Mİ?

Kanlıca’daki villalarının kapısındaki arma ilk zamanlar herkes tarafından merak edilmişti. Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, armanın isminin ’60 yıl’ arması olduğunu açıklamıştı. Çift, her fırsatta birbirlerine verdikleri ayrılmama sözü olarak bu sembolü gösteriyordu. Armanın sırrı ise “Biz 60 yılımızı beraber geçireceğiz” sözü olduğu anlaşılmıştı.

YALININ SEMBOLÜ ARMA KALDIRILIYOR MU?

Ebru Gündeş şu sıralar evini tadilata soktu. Tadilat sırasında ise çiftin birbirlerine verdiği 60 yıl evli kalma sözünün sembolü olan armanın kapıda olmadığı görüldü.

ebru-gundes1.jpg

İşte Ebru Gündeş’in yalısının son hali;

ebru-gundes2.jpg

siyasetcafe.com

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.