Ebru Gündeş'le görüşen Kaan Yıldırım, Hadise'den ayrıldı!

Ebru Gündeş'le görüşen Kaan Yıldırım, Hadise'den ayrıldı!

Kaan Yıldırım ve Hadise'nin ayrılık iddiaları sonrası yeni bir dedikodu ortaya atıldı. İddiaya göre; Ebru Güneş ile görüşen Kaan Yıldırım, öğrendiklerinden sonra Hadise'den ayrıldı.

46 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab'a geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmiş, o kadınlardan birinin de şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü.

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığında olan 35 yaşındaki şarkıcı Hadise'nin adı, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile 'yasak aşk' iddialarına karışınca ünlü çiftin bu sebepten dolayı bir türlü aralarını düzeltemedikleri iddia edilmişti.

 

TAKİBİ BIRAKTILAR


Son olarak, birbirini Instagram'dan takipten çıkaran ve birlikte yer alan tüm karelerini silen çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Evlilik yolunda giden aşk bitti ama dedikodular bitmedi.

 

KAAN YILDIRIM, EBRU GÜNDEŞ'İ ARADI


Aşkının adının Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı şeklinde anılmasından sonra Kaan Yıldırım olup biteni öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Yıldırım, Gündeş ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra hemen ilişkisine son noktayı koydu.

 

AYRILIĞI KONU ALIYOR


Adının yasak aşk iddiasına karışmasıyla zor günler geçiren Hadise ise kendini işine adadı. Hadise, sözü Ersay Üner'e ait olan 'Hay Hay'ı Pasaj müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayımladı. Hadise'nin yeni şarkısı iki kişinin yollarını ayırmasının hikayesini anlatıyor.

Klipte kullanılan Pomellato mücevherlerin de sembolik olarak anlamları var. Yüzükler asla pes etmeyen bir kadının kudretli yumruğundan esinlenilmiş. Elbise ile beraber tercih edilen Pomellato mücevherler de kırılan hayallerin er ya da geç sarılabileceğini ve yeniden hayal kurmanın hep mümkün olabileceğini hatırlatıyor.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.