Ebru Polat yatakta yakalandı

Ebru Polat yatakta yakalandı

Şarkıcı Ebru Polat, dün sabah İstanbul’da meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin diline düştü.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Marmara Denizi'nde iki deprem meydana geldi. İlk deprem Avcılar açıklarında 2.5 şiddeti ile kaydedilirken ikinci deprem ise Silivri açıklarında 4.7 şiddetinde yaşandı.

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan iki ayrı deprem vatandaşları tedirgin ederken magazin camiasından da paylaşımlar geldi.

Şarkıcı Ebru Polat, İstanbul'da yaşanan iki deprem sonrası Twitter'den gözlerini çektiği bir fotoğraf paylaşarak "Doğa olayları beni çok etkiliyor. Dün gece gözlerim bu haldeydi, sabah deprem oldu" açıklaması yaptı.

 

ebru-polat-siyasetcafe.jpg

 

Dalga geçilmesi üzerine ise Polat "Gözlerimde lens oldugunu düşünenler ben hiç lens kullanmam. Kendi gözüm o" diyerek herkese yanıt verdi.

 

ebru-polat-siyasetcafe4.jpg

 

Polat'ın bu paylaşımı sonrası pek çok sosyal medya kullanıcısı şarkıcıyla dalga geçti. Polat'ın daha sonra yataktan paylaştığı pozun da daha önce paylaştığı göz fotoğrafıyla aynı olması dalga konusu oldu.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.