Ebru Şallı'nın mayolu pozlarına kocasının eski eşinden olay gönderme!

Ebru Şallı'nın mayolu pozlarına kocasının eski eşinden olay gönderme!

Mayolu pozlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Şallı pozları için, "Ölen çocuğum benim mutlu olmamı isterdi ben de onu yerine getiriyorum" dedi. Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin ise Şallı'ya Instagram'da skandal bir gönderme yaptı.

Geçtiğimiz Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı.

 

EBRU ŞALLI ELEŞTİRİLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Geçirdiği zor günlerin ardından eşi Uğur Akkuş'la birlikte gözde tatil beldesi Bodrum'a giden Ebru Şallı, son dönemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu.Ancak bazı takipçileri yaptıkları kötü yorumlarla Ebru'yu çileden çıkardı. Acılı anne, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla yorumlara adeta ateş püskürdü.

 

eb2-001.jpg

 

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin ise Ebru Şallı'nın kendisini eleştirenlere verdiği cevapla alay eden bir paylaşım yaptı.

 

eb3.jpg

 

EBRU ŞALLI'YA SKANDAL GÖNDERME
Ebru Şallı, mayolu pozları için yapılan eleştirilere "Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim" demişti.

 

eb1-001.jpg

 

Gonca Derin ise dün akşam Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Arkadaşlar hep mayoluyum diye eleştiriyorsunuz ama ölen ablamın vasiyetiydi. Marka olanlarla verdiği pozlar tamamıyla onun için... Canım ablam hep aklımdasın. Tövbe tövbe ya" dedi.Derin'in isim vermeden yaptığı bu skandal paylaşım Ebru Şallı'ya gönderme olarak yorumlanarak sosyal medyada gündem oldu.

 

gonca-001.jpg

 

TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI
Gonca Derin, 10 yaşındaki çocuğu kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ebru Şallı için taziye mesajı yayınlamış ve başsağlığı dilemişti. İki çocuk annesi olan Gonca Derin, Ebru Şallı ile evli olan eşi Uğur Akkuş'tan iki yıl önce boşanmıştı.Ebru Şallı, geçtiğimiz yıllarda evliliği resmi olarak bitmeyen Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başladığı için Gonca Derin ile birbirine gönderme yapmış ve günlerce konuşulmuştu.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.