Ece Erken evli sevgilisi ile ilişkisini böyle savundu! İşte o açıklma

Ece Erken evli sevgilisi ile ilişkisini böyle savundu! İşte o açıklma

Evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğu ortaya çıkan Ece Erken, programında kendisini eleştiren kişilere ateş püskürdü. Erken, sevgilisinin boşanma davasının sürüdüğünü belirtti ve "Bir dava 10 yıl da sürebilir, 10 yıl mı bekleyeyim?" dedi.

Ece Erken, geçtiğimiz gün Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Gelen itirafın ardından, ünlü sunucu evli biriyle birlikte olduğu için eleştirilmişti.

 

 

PROGRAMINDA AÇIKLAMA YAPTI

Yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz programında açıklamalarda bulunan Ece Erken, kendisini savundu. "Evli biriyle değil, boşanmaya çalışan biriyle beraberim." diyen Erken, şu ifadeleri kullandı:

 

ece-erken-yasak-ask-siyasetcafe.jpg

 

EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN ÇOCUK YAPMIŞLAR

"Boşanma davası açmış 10 yıl sürse 10 yıl mı bekleyeyim? Boşanmaya karar verdiği için mahkeme açmış. Bir dava bir yıl da sürebilir. Çocuk yaparsın evliliği kurtarmak için ama olmuyorsa da olmuyordur.

 

AŞKIN CEZASI OLMAZ

Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Hepimiz hata yapabiliriz. Ama evladım olduktan sonra daha da dikkatli yaşamaya çalıştım ama bu aşk ve aşkın cezası olduğuna inanmıyorum.

Aynı evde yaşayan, biriyle birlikte olmadım. Evler ayrı, ayrı bir düzeni kurmuş, boşanmaya karar vermiş, boşanma davası açmış, eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum."

KERİMCAN DURMAZ'A YÜKLENDİ

Uçakta çektiği müstehcen videosuyla olay yaratan Kerimcan Durmaz, Ece Erken için şunları söyledi:

''Bugün bir haber gördüm sus! Beter olacaksın! Şey dermişim yuva yıkanın yuvası olmaz aşkım''

 

reynmen-kerimcan-siyasetcafe-png.jpg

 

REYNMEN'E DE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ise Ece Erken için şunları söyledi:

"Birisi bana canlı yayına bağlanmak için para teklif eden sözde bir ilahiyatçı, diğerleri ise geçmişleri pek de temiz olmayan iki sözde insan... Dinime küfür eden müslüman olsa... Çok sevdiğim bir söz vardır ilk taşı günahsız olanınız atsın.."

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.