Ece Erken evli sevgilisinin eşine çirkin mesajlar attı mı? Yanıt geldi

Ece Erken evli sevgilisinin eşine çirkin mesajlar attı mı? Yanıt geldi

Evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak ilişkiyle gündemden düşmeyen Ece Erken cephesinde, sular durulmuyor. Erken'in sahte bir hesap üzerinden Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'na mesaj attığı iddia edildi

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla tepki çeken Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı. 41 yaşındaki sunucu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

"EZİK! SİL SOYADINI"

Sahte bir Instagram hesabı, Benan Mahmutyazıcıoğlu'na “Ezik, silik! Soyadını sil ulan utanmaz. Adam seni istemiyor.” diye mesajlar gönderdi.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ise, "Fake hesap engellemekten usandım. Bana uzak Allah'a yakın" ifadelerini kullandı.

 

ece-002.jpg

 

ECE ERKEN ÇILDIRDI YANIT VERDİ
Fake hesap üzerinden Ece Erken'e ait görüntülerin yer almasından sonra, hesabı Erken'in açtığı iddia edildi. Ünlü sunucu ise konuyla ilgili şunları söyledi:

"Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen...) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır."

ece1-001.jpg

 

 

Erken ayrıca, "Gereken açıklama bizzat olayın tarafı tarafından yapıldıktan sonra bu kadar küçük hesapların yapılması daha da üzücüdür. Hesabı kapatan şahıs ve yazışmaları hakkında da bizzat bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Hesabı kapatmanız demek bulunamayacaksınız demek değildir. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bir kez daha belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

 

d3a0b620f7e3f6bd.jpg

 

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.