Ece Erken ile Berkay’dan o görüntüler için açıklama

Ece Erken ile Berkay’dan o görüntüler için açıklama

Murat Karabova adlı iş adamının doğum gününde bir araya gelen Berkay ile Ece Erken’in sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmıştı. Konu hakkında her iki isimden de açıklama geldi.

İş adamı Murat Karabova, dün gece doğum gününü kutlamak üzere yakın dostlarının da katıldığı bir parti organize etti. Geceye damga vuran olay ise Ece Erken ile Berkay’ın görüntüleri oldu. Gündem olan görüntülerin ardından Berkay ve Ece Erken açıklama yapmak zorunda kaldı.

Berkay’ın hamile olan eşi Özlem Ada Şahin’in katılmadığı doğum günü partisinde ünlü sunucu Ece Erken’le olan yakınlaşması geceye damga vurdu.

Hürriyet’te yer alan habere göre, parti esnasında Ece Erken ile Berkay’ın gecenin ilerleyen saatlerine kadar samimiyeti arttırdığı ve yakınlaştığı ileri sürüldü.

Ece Erken, Murat Karabova’nın geceyle ilgili yaptığı açıklamayı kendi Instagram hesabından yayınladı.

ece-erken.jpg

İşte o açıklama:

“Dün gece doğum günüm için bir araya geldiğimiz dostlarıma, öncelikle teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım Berkay Şahin ve Ece Erken beni birçok yakın arkadaşım sohbet eşliğinde eğlendik. Var olmayan dedikodular dolaşsa da hepsi hayal ürünüdür. Tüm gece güzel olan eğlencemizi tadında bırakan Berkay Şahin erkenden ayrılmıştıri doğum günü nedeniyle herkes yan yana bir araya gelmiştir. Ece Erken özel arabamızlar evine kadar bırakılmıştır''

Ece Erken’in ardından şarkıcı Berkay da eşi Özlem Ada ile birlikte bir açıklama yayınladı:

''Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı. Bir salmıyorsunuz beni rahatça yaşayayım. Bir görüntü varsa çıkartın. En fazla kulak kulağa konuşmuşuzdur. Benim 20 yıllık arkadaşım ve konuşmam gereken konular vardı. İyi ki de onu gördüm, konuştum, çok da iyi oldu. Biz iyiyiz. Biz işimizi gücümüzü yapalım. Haklının acelesi yoktur, haklı bekler. Haksızın acelesi vardır. Bizi bir rahat bırakın. Biz iyiyiz, huzurluyuz.''

İkinci bebeğine hamile olan Özlem Ada Şahin de, "Sizi mutlu edemeyeceğiz maalesef gülüyorum geçiyorum." diyerek eşine destek oldu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.