'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Serkan Dakman ile tatile gitti' iddiası

'Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Serkan Dakman ile tatile gitti' iddiası

Fatih Sipahi, Ece Erken'in, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarını tanıdığını iddia etti ve zanlılardan Serkan Dakman ile yıllar önce Çeşme'de tatil yaptığını öne sürdü.

Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İstanbul Bakırköy'de silahlı saldırıda Kadir Yasak tarafından vurularak öldürülmesinin ardından failler bir bir yakalanırken, eşi Ece Erken de Mahmut Yazıcıoğlu’nun ardından, sosyal medya hesabından bazı bilgiler ve isimler vererek paylaşımlar yaptı.

Ece Erken kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın kendi ismini taşıyan yeğeni Ali Yasak ve Kadir Yasak'ın yakalanmasının ardından katil zanlısı olarak aranan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın bulunması için çağrı yapmıştı.

Ece Erken Seccad Yeşil'in cinayet gecesi Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını belirttiği paylaşımının ardından Fatih Sipahi'den çok konuşulacak bir dizi paylaşımla yanıt geldi.

Fatih Sipahi kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ece Erken'in, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarını tanıdığını iddia ederek, zanlılardan Serkan Dakman ile yıllar önce Çeşme'de tatil yaptığını öne sürdü.

 

'STORY ATACAĞINA BİR YASİN AL DA KOCANA DUA ET'

 

İşte Fatih Sipahi'nin Ece Erken ile ilgili o açıklaması:

 

"Arkadaşlar Ece Erken adımı geçirerek bir story atmış o yüzden açıklama yapmak istedim. Seccad Yeşili 15 senedir tanırım 3-4 ayda bir görüşürüm. Olay gecesi beni görüntülü arayarak seninle acil bir şey konuşmam lazım diyerek evime geldi ve 'Arkadaşım birini vurdu' diyerek olayı anlattı.

Kendisi olay yerindeymiş 3 saat sonra Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun öldüğü haberleri yayılınca telefonunu kapatarak evimden gitti. Sabah organize şubeye giderek ifademi verdim tanık olarak eklediler. Benim burada ne suçum var adımı geçiriyorsun Ece Erken?

Seccad Yeşil ile seninde bir sürü ortak arkadaşın var. Serkan Dakman ile seneler önce beraber Çeşme’de tatile yapmadınız mı? Bu insanları tanımıyormuş gibi story atıp şov yapacağına eline bir Yasin al da kocana dua et!”


Siyasetcafe.com

 

Ece Erken'den eşine acı veda

Ece Erken'den eşine acı veda

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.