Ece Sükan ve İbrahim Kutluay aşk yaşıyor!

Ece Sükan ve İbrahim Kutluay aşk yaşıyor!

Demet Şener ile 13 yıllık evliliğini Edwina Sponza için bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın stil danışmanı Ece Sükan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Demet Şener ile 13 yıllık evliliğini Edwina Sponza için bitiren iki çocuk babası eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, yeni bir aşka yelken açtı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Edwina Sponza'dan ayrılan Kutluay, stil danışmanı Ece Sükan ile birlikte.

Çiftin hakkında üç yıl önce aşk dedikoduları çıkmıştı.

 

İşte Sabah yazarlarından Bülent Cankurt'un Kutluay ve Sükan hakkında yazdığı o yazı: 

 

"Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın aşk orucu kısa sürdü! Mayıs ayında, uğruna Demet Şener ile 13 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza'dan ayrılan Kutluay, stil danışmanı Ece Sükan ile yeni bir aşka yelken açtı. Aslına bakarsanız pek de yeni bir aşk sayılmaz! Çünkü üç yıl önce Kutluay ile Sükan arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Üstelik Kutluay o zaman, Sponza ile beraberdi! Bu yüzden de Kutluay ile Sükan'ın, Hakan Bahar'ın sahne aldığı galada yakınlaştıkları, hemen ertesinde de baş başa yemeğe gittikleri, bunu öğrenen Sponza'nın da Ece Sükan'ı arayıp ağzına geleni söylediği konuşulmuştu. Yani o dönemki bir nevi 'yasak aşk' girişimiydi!

 

YASAK KALKTI

 

Anlaşılan üç yıl sonra 'yasak'ı kaldırıp 'aşk'a devam kararı almışlar! Şimdi İbrahim Kutluay'ın da Ece Sükan'ın da kalbi boş. Kutluay'ın yaklaşık altı aydır kalbi boşken, Sükan da Uğur Güven'den ayrılalı neredeyse bir yıl oldu. Yasak kalktığı için gizlenme gereği de duymuyor olacaklar ki, baş başa mekanlara gitmeye başladılar. Geçen hafta iki farklı mekanda görülen aşıkların samimi halleri de dilden dile dolaşıyor. Bakalım bu uzun soluklu bir aşk mı olacak yoksa üç yıl önceki gibi gelip geçici bir heves olarak tarihe mi gömülecek…"

 
Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.