Ece Vahapoğlu’ndan iyilik hareketi

Ece Vahapoğlu’ndan iyilik hareketi

Başarılı sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, Aralık ayında dünyaya gelen bebeği Efe’nin küçülen kıyafetlerini, Givin mobil uygulamasını kullanarak TOÇEV vasıtası ile maddi güçlüklerden dolayı eğitim almakta zorlanan çocuklar için bağışa dönüştürüyor.

Sevilen sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu: ‘Çocuklar özellikle doğum sonrası ilk aylarda hızlı bir gelişim gösteriyorlar. Bu sebeple bazılarını hiç kullanmadığımız Efe’nin bebek kıyafetlerini paylaşarak maddi yetersizlikteki çocukların eğitimine destek olmak istedim. Benimle beraber bu iyilik hareketine katılmak isteyenleri, Givin mobil uygulamasını indirerek destek olmaya davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

 

Siz de Ece Vahapoğlu’nun oğlu Efe’nin bebek kıyafetlerini, Givin mobil uygulamasından görebilir, uygun tutarlara alarak, çocukların eğitimi için bağışa dönüşmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

Givin hakkında

İyi amaçlar için harekete geçen bir “Modern Kahramanlar Topluluğu” olan Givin, Türkiye’de sivil toplum kuruluşlarına destek sağlamak için geliştirilmiş ilk iş modeli ve mobil uygulamadır. Givin ile her türlü eşya, ürün ve deneyim uygulama üzerinden alınıp satılırken, kullanıcıların yaptığı ödemeler satıcı kişinin seçtiği TEV, TOG, KAÇUV, TOÇEV, HAÇİKO, TİDER ve Tohum Otizm vakıflarından birine bağışlanır. Böylelikle ürünler ve deneyimler yeni sahiplerini bulurken, belirlenen satış değeri ile eğitime, çocuklara, gençlere ve sokak hayvanlarına destek sağlanır. Givin ile yapılan bağışın kullanılacağı proje uygulamadan izlenebilir, desteklenen projeler tamamlandığında kullanıcı bilgilendirilir. Kullanıcılar daha çok destek sağladıkça ödüller kazanabilir.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.