Eda Ece: Beni bitirdiler!

Eda Ece: Beni bitirdiler!

Ekranların sevilen oyuncularından Eda Ece, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Çeşme tatilinde görüntülenen oyuncu Eda Ece, tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Güzel oyuncu, önceki gün rol aldığı dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile Cihangir’de görüntülendi.
 

Bir kafede arkadaşlarıyla oturan Eda Ece, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tatiline ara verip İstanbul’a döndüğünü söyleyen Ece, rol aldığı dizinin yeni sezon çekimlerinin 20 Ağustos’ta başlayacağını söyledi.

Seyircinin diziyi sevdiğini ifade eden güzel oyuncu, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. İnsanlar diziyi sevdi. Karakterim kötü ama kızı sevdiler. İzleyenlerin hoşuna gidiyor”

Buğrahan Tuncer ile birlikteliği hatırlatılan Eda Ece, “İlişkiniz ne zaman başladı?” sorusuna, Çok olmadı her şeyi sizinle beraber yaşıyoruz” dedi.

Ünlü oyuncu, Çeşme’de çekilen bikinili görüntülerinden yana dert yandı: Bir süre fotoğrafımı çekmişler. İnsan zayıf bir tanesini seçer. Beni bitirdiler! Dört tane bikini giydim üşüdüm. Birinde 'mayo giyeyim' dedim, onu çekmişler. Kilolu çıkmışım. Arkadaşlar bana hiç acımamış. ‘Kilo aldı, saldı’ diye haberler çıktı.

Son günlerde moda olan 'yaşlandırma' uygulaması hakkındaki düşünceleri sorulan Ece, “Bilgim yok, nasıl bir şey ki? Henüz yapmadım. Ne ölümden, ne yaşlanmaktan korkuyorum dedi.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.