Eda Ece ve Danilo Zanna aşk mı yaşıyor?

Eda Ece ve Danilo Zanna aşk mı yaşıyor?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece ile MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna'nın aşk yaşadıkları iddia edildi.

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanmaya hazırlanan MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna'nın sık sık Eda Ece ila bir araya geldiği iddiası ortaya atılmıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia ile ilgili Eda Ece'nin menajerinden açıklama geldi.

Seyahat amaçlı geldiği Türkiye’de Tuğçe Demirbilek’le tanıştıktan sonra kalmaya karar veren Danilo Zanna, sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu.

2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenen ve 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına alan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı.

 

'EVET BOŞANIYORUZ'

 

Boşanma kararının basına yansımasından sonra açıklama yapan Danilo Zanna, şunları söylemişti:

 

"Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur."

"Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz".

Öte yandan Eda Ece'nin Danilo Zanna ile çok yakın arkadaş oldukları iddia edilmişti.

 

'UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMÜYORUZ'

 

Menajeri aracılığıyla açıklamalarda bulunan Eda Ece ortaya atılan iddia ile ilgili olarak, Danilo Zanna ile arkadaş olduklarını ama uzun süredir görüşmediklerini sadece 2016 yapımı 'Görümce' adlı filmde rol aldıklarını açıkladı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.