Eda Ece’nin yeni sezon imajı

Eda Ece’nin yeni sezon imajı

Fenomen dizi Yasak Elma’nın çekimlerinin başladığını Şevval Sam duyurmuştu. Dizinin hayranları verilen müjdenin ardından yeni bölümleri heyecanla beklemeye başladı. Yeni sezon ile ilgili ilk ipuçlarını ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece verdi

Pandemi süresinde çekimlerine ara vererek hayranlarından uzak kalan ‘Yasak Elma’ dizisi hasret gidermek için gün sayıyor. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü merakla beklenirken; dizinin güzel oyuncularından Eda Ece yeni sezon bombasını patlattı.

 

Yasak Elma 74. Bölümüyle seyircisiyle kucaklaşmaya hazırlanırken Ece dizinin sevenlerine “sıkı durun” mesajını verdi.

 

Ünlü oyuncu ayrıca setten paylaştığı fotoğraf ile de çok konuşuldu.

eda-002.jpg

 

HAYRANLAR DİZİYİ BEKLİYOR

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yasak Elma dizisi 4. sezonu ile ekranlara dönmek için gün sayıyor. Dizinin setinden paylaşımlar yapan ünlü oyuncular yeni bölümler için en az hayranları kadar heyecanlı olduklarını gösterdi.

 

Güzel oyuncu Eda Ece setten paylaştığı bir fotoğrafın altına; “Set! 4. sezon bomba söylemedi demeyin” notunu düştü. Ece’nin yılan, elma ve taç emojilerini kullanması ise ‘Yasak Elma dizisinin özeti’ şeklinde yorumlandı. Dizinin hayranları ise Ece’yi “Yasak Elma ne zaman başlayacak?” sorusu bombardımanına tuttular.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.