Edis ile dansı çok konuşulmuştu! Zeynep Bastık boşanıyor

Edis ile dansı çok konuşulmuştu! Zeynep Bastık boşanıyor

Yaptığı cover'lar ile adından sıklıkla bahsettiren şarkıcı Zeynep Bastık, 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de evlendiği menajer sevgilisi Tolga Akış'la boşanma kararı aldı.

Pop müziğin son dönemde yıldızı parlayan ismi Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış'la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de evlenmişti.

Ünlü çiftin cephesinden şaşırtan bir haber geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre Tolga Akış ve Zeynep Bastık boşanma kararı aldı.

Güzel şarkıcı Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardı. Bastık ardından birlikte yaşadıkları Levent'teki evden ayrıldı ve kendine Ulus'ta bir daire kiraladı.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında evlenen çiftin evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamadıkları için, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

 

Boşanma iddiasını doğrulayan Tolga Akış şunları söyledi:

 

'Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik  erkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var.'

 

'BİZDEN İHANET ÇIKMAZ'

 

Tolga Akış, boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtladı:

 

'Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep'ten de öyle bir şey çıkmaz.'

 

DANS VİDEOSU ÇOK KONUŞULMUŞTU

 

Ünlü şarkıcı Edis ile meslektaşı Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dans videosu sosyal medyada yayılmış ve ikilinin samimi halleri tartışma yaratmıştı. Geçtiğimiz temmuz ayında üç yıldır birlikte olduğu reklamcı Tolga Akış ile evlenen Zeynep Bastık'a, "Zeynep'in eşi bu duruma ne diyecek" yorumları yağmıştı. Ünlü şarkıcı Edis, "Her şeyden önce biz Zeynep'le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi menajerim" demişti. 

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.