Ekran yüzleri ile yılbaşı partisi

Ekran yüzleri ile yılbaşı partisi

2020’ye sayılı günler kala TV8 kanalı ve Acun Medya Ailesi özel bir yılbaşı partisi düzenledi. Partiye kanalın ekran önündeki ve arkasındaki isimler ile ünlüler katıldı.

Dasdas isimli mekanda gerçekleşen partiye, TV8 & Acun Medya çalışanları ve yöneticilerinin yanı sıra birçok ünlü katıldı. Tüm davetliler Tarık Sezer orkestrasının canlı performansı ve en sevilen şarkılar eşliğinde yeni yılın gelişini kutlayıp, gönüllerince eğlendiler.

 

 

Acun Ilıcalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen partide, kanalın yöneticilerinin yanı sıra Seda Sayan, Hadise, Murat Boz, Aleyna Tilki, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Mustafa Ceceli, Selin İmer,  Bensu Soral, Hakan Baş, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, İbrahim Kutluay, Emre Belözoğlu, Oğulcan Engin, Aslı-Metin Şen, Belçim Bilgin, Burak Kut, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Mert – İdil Fırat, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Erdil Yaşaroğlu, Varol Yaşaroğlu, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seray Sever, Cansu Canan Özgen, Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak, Murat Özarı, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Banu Noyan, Nur Tuğba Namlı, Gani Müjde, Ivana Sert, Tarık Mengüç, Bestemsu Özdemir ve Esra Eron gibi ünlü isimler de katılarak sabaha kadar eğlendi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.