Elif Çağlar ile caz vakti

Elif Çağlar ile caz vakti

Ünlü caz solisti Elif Çağlar; piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu’ndan oluşan Elif Çağlar Quartet kendi bestelerini 18 Ekim akşamı Sevgi Gönül Oditoryumu Arter Sahnesi’nde seslendirecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde caz kompozisyonu eğitimi alan Elif Çağlar, lisansüstü eğitimini Queens College bünyesinde tamamladı. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 2012 Bratislava Caz Günleri, 3. Priştine Caz Festivali, 2013 Lüksemburg Autumn Leaves Caz Festivali gibi birçok prestijli festivalde sahne alan Elif Çağlar’ın M-U-S-I-C albümü, Türkiye müzik tarihinde bir kadın caz vokalistinin tüm söz, müzik ve aranjmanlarını üstlendiği ilk albüm olma özelliği taşıyor.

 

Daha önce Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland gibi dünyaca ünlü caz müzisyenleriyle çalışan sanatçı, 18 Ekim akşamı gerçekleşecek Arter’deki performansında dörtlüsüyle sahne alacak. Arter Etkinlik Programı kapsamında gerçekleşecek konserde Elif Çağlar’a; piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu ile birlikte oluşturduğu müzik dörtlüsü eşlik edecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.