Emiliano Sala öldürüldü mü?

Emiliano Sala öldürüldü mü?

Nantes’tan rekor bir bonservis bedeliyle Cardiff City’e transfer olan ancak yeni yeni takımına gitmek üzere bindiği özel uçağın Manş Denizi’ne düşmesi sonucu hayatını kaybeden Emiliano Sala için flaş bir iddia geldi.

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Emiliano Sala, futbol dünyasını yasa boğmuştu. Arjantinli futbolcu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City’ye transferi sonrası özel uçakla giderken Manş Denizi’nde kaybolmuştu.

Sala’nın kuzeni Martin Gatti’den konuya ilişkin önemli bir iddia geldi.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre Martin Gatti, Sala’nın ölümüyle ilgili olarak muhabirlere şu açıklamayı yaptı:

"Beni sadece uçağın düştüğüne ve içindekilerin öldüğüne inandıramazlar. Ben bu kazada en başından itibaren çok ciddi tuhaflıklar, düzensizlikler görüyorum.

Emiliano'nun uçağa zorla bindirildiğini düşünüyorum. Uçak iyi durumda değil, pilot uçuşa hazır değil ve yalnız. Üstelik gece yola çıkılıyor. Peki Sala'nın temsilcileri neredeydi? Tekrar ediyorum, Sala'nın temsilcileri neredeydi?

Eğer bu olay, kulüp tarihinin başak bir takıma satılmış en önemli futbolcusunun başına geliyorsa en azından ona biraz özen göstermeleri gerekirdi. Hiç değilse biraz dikkatli davranmalılardı."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.