Emina'dan boşanan Mustafa Sandal darboğazda

Emina'dan boşanan Mustafa Sandal darboğazda

Pop müziğin usta ismi Mustafa Sandal, zor günler geçiriyor. Üç ay önce iki çocuğunun annesi Emina'dan anlaşmalı olarak boşanan ancak yüklü bir tazminat ödeyen Mustafa Sandal, maddi anlamda darboğazda.

Üç ay önce iki çocuğunun annesi Emina Jahovic'ten anlaşmalı olarak boşanan ancak yüklü bir tazminat ödeyen Mustafa Sandal, maddi anlamda zor günler geçiriyor.

FİYATLARININ ALTINDA SATTI

Boşanırken hazırladıkları protokole göre Emina'ya Sırbistan'dan 250 bin Euro'ya ev de alan Mustafa Sandal, eski eşine her ay 15, oğullarına ise 10 bin lira nafaka ödüyor.

Her gittiği ülkeden değeri 500 bin ila 1 milyon lira arasında değişen çok değerli saatler satın alan Mustafa Sandal, iddiaya göre mali krizi aşmak için saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkarmış.

Üstelik de yine yakın çevresinin iddiasına göre aldığı fiyatların çok altına saatlerini satmak zorunda kalmış. Yıllardır ülke ülke dolaşıp farklı modellerde, renklerde ve kalitede saat satın alan Mustafa Sandal'ın bu krizden çıkmak için özellikle reklam filmlerinde oynamak istediği de öğrenildi.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.